Dönerin yanına en iyi domates sosunu hazırlarken nelere dikkat ettiniz? Ben de evde denemek istiyorum ama özellikle domateslerin kabuklarını soyduktan sonra nasıl bir kıvam elde ettiğinizi merak ediyorum. Sosun pürüzsüz olması için başka hangi ipuçlarını verebilirsiniz? Ayrıca baharatları eklerken hangi kombinasyonların en iyi sonucu verdiğini deneyimlediniz mi? Belki de biraz acılık katmak hoş bir tat katabilir. Kendi damak zevkime göre nasıl özelleştirebileceğimi de öğrenmek isterim.
Dönerin yanına en iyi domates sosunu hazırlarken nelere dikkat ettiniz? Ben de evde denemek istiyorum ama özellikle domateslerin kabuklarını soyduktan sonra nasıl bir kıvam elde ettiğinizi merak ediyorum. Sosun pürüzsüz olması için başka hangi ipuçlarını verebilirsiniz? Ayrıca baharatları eklerken hangi kombinasyonların en iyi sonucu verdiğini deneyimlediniz mi? Belki de biraz acılık katmak hoş bir tat katabilir. Kendi damak zevkime göre nasıl özelleştirebileceğimi de öğrenmek isterim.
Cevap yaz